Overnight oats appel rozijnen

Overnight oats met appel en rozijnen

Zo maak je het simpelste appel-havermout ontbijt

Ontbijten met de smaak van appeltaart? Look no further. Met dit recept voor overnight oats met appel en rozijnen smaakt jouw ontbijt voortaan naar taart. Maar dan zonder de calorieën! Je maakt dit recept heel eenvoudig met Nomly’s Sweet Smile havermoutmix: die hebben wij al volgestopt met 30% noten, pitten en zaden en heerlijk op smaak gebracht met amandel, kokos en kaneel. Jij voegt alleen nog haverdrink, een appel en een klein handje rozijnen toe. En het fijne is: dit recept kun je de avond tevoren al voorbereiden. Dan ben je de volgende ochtend zó klaar!

Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij
5 min. bereiden, 4 uur wachten

Ingrediënten voor overnight oats met appel en rozijnen

Zo maak je het

Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!

  1. Verdeel de havermoutmix over twee afsluitbare bakjes en voeg per bakje 100 ml haverdrink toe. Snijd de appel in stukjes en voeg samen met de rozijnen toe.
  2. Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Roer de volgende ochtend nog een keer door. Enjoy!

Vond je deze overnight oats met appel en rozijnen lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens baked oats met banaan en kaneel of choco overnight oats met aardbei en hazelnoot.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor overnight oats met appel en rozijnen? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.