Reviews

Based on 118 reviews
66%
(78)
26%
(31)
4%
(5)
2%
(2)
2%
(2)
J
Custom pakket
Jacqueline E.
Heerlijk!

Ik heb inmiddels alle smaken geprobeerd en ze zijn allemaal heerlijk. De havermout is in 2 minuten klaar, ik doe er nog even vers fruit doorheen en ik geniet dagelijks van een heerlijk ontbijt. Ik ga dit ook meenemen op mijn wereldreis in mijn zeilboot. Jacqueline - Sailing Loveworkx

B
Custom pakket
Bianca v.B.
Heerlijk en voedzaam

Heerlijke mixen. Ik maak het met 250 ml sojamelk en doe er de volgende dag vers fruit doorheen. Een voedzaam ontbijt waar ik de hele ochtend op door kan.

J
Custom pakket
Jeroen O.
Super goed maar net te weinig

De kwaliteit en smaak van de oats is voortreffelijk. Dus ik geniet elke ochtend tijdens het ontbijt. En ik mix met geroosterde granola en vers fruit, dus elke dag smaakt anders.
Echter mijn enige bezwaar is de hoeveelheid: 4 pakjes van 5 porties, maakt maar 20 ochtenden, maar die worden eens per maand gestuurd, dus ik heb te weinig voor een maand. Dus is het mogelijk om of meer porties per pakje af te vullen of om meer zakjes per zending te leveren ?
Zie ook jullie IG page waar (nog) niet op gereageerd is.

Hi Jeroen,

Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over de kwaliteit en smaak van onze producten! Daar doen we het natuurlijk voor. 🙂

Dank voor je feedback op de portiegrootte. We begrijpen je volledig. Gelukkig zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe, grotere verpakking. Het duurt nog wel eventjes voordat deze klaar is. Tot die tijd kun je het beste één of twee extra zakjes aan je abonnement toevoegen. Dan ontvang je maandelijks 5 of 6 zakjes en kom je de maand hopelijk door! Je abonnement wijzigen kan heel eenvoudig via www.nomly.nl/mijn-account.

Hartelijke groet,
Sophie

I
Custom pakket
Irene V.
Nomly als bak ingredient

Heerlijk om mee te bakken. Is wel veel duurder dan gewone havermout maar met de mix die er in zit krijg je totaal ander smaken als je havermout vervang met nomly

R
Proefpakket
Rene v.d.V.
proefpakketjes.

Hallo Nomly,

Recentelijk had ik wat proefpakketjes met verschillende smaken gekocht om eens te verkennen wat de producten inhielden en wat verschillende smaken te bieden had en nu...heb ik een luxe probleem en keuze stress...Want ik vind de vier verschillende smaken allemaal erg lekker.
Ik geef toe dat ik wel even moest wennen aan de textuur maar eenmaal gewend...Overheerlijk!!! En met het opvolgen van tips om het ontbijtbordje op te leuken met banaan, rozijnen, gedroogde pruimen, abrikozen en nog veel meer lekkers schotel je jezelf een heel blij makend maaltje voor...

D
Proefpakket
Désirée D.
Erg lekker!

Lekkere combinaties!

P
Custom pakket
Philip M.
Goed genoeg

Uw producten zijn heerlijke ontbijten. Ga zó door !
Doch het bestellen is nod steeds een heel gedoe. Ik wens geen abonnement en moet bij een bestelling telkens alles opnieuw invullen.
Advies : Maak een account op naam. Ingevuld met mijn regelmatig bestelde producten, zodat ik slechts hoeft te betalen. Lieve groeten, Philip

Lekkere havermout, snel verzonden

Ik las hierover in de Linda en in een opwelling gekocht. Ik had de havermout zo in huis en was goed en sustainable verpakt. Niet geheel onbelangrijk: de smaak is ook heerlijk!

Y
Proefpakket
Yvonne v.d.G.
Met Nomly maak ik een ander blij . . .

Dagelijks geniet ik van het product Nomly . . . ik sta er letterlijk mee op. Omdat ik van dit product zo blij wordt bestel ik zo af en toe voor mijn vrienden een proefpakket. Een onverwachte reactie voor hen die het proefpakket ontvangen. De reacties zijn tot nu toe zeer positief . . . Letterlijk een mond op mond reclame. Kijk en dan hoop ik dat voor de leverancier een vervolg komt. Zo is iedereen blij toch !

R
Proefpakket
Ronald d.V.
Erg smaakvolle toevoeging voor een ontbijt

Erg smaakvol, kleine korreltjes, en diverse smaken in 1 pakketje. We zijn zeker van plan meerdere doosjes na te bestellen.

L
Proefpakket
Loes

Kon niet kiezen tussen de smaken. Alle 4 dus besteld. Heerlijk.

I
Custom pakket
Isabelle V.O.
Super handig en super lekker!

Heel gemakkelijk om ‘s morgens een lekker, voedzaam en gezond ontbijtje te maken. Heel lekkere smaken, moeilijk kiezen 😉

A
Custom pakket
Anne-Marie
Snelle levering.

Snelle levering van een lekker en gezond product.

Y
Proefpakket
Yanka P.
Heerlijke Havermout

Deze havermoutpap is niet je standaard havermoutpap…
Wat vooral heel lekker is is de crunch die erin zit! De smaken mogen van mij zelfs nog meer naar boven komen.

B
Custom pakket
Brigitta v.Z.

Normaal pakket

K
Proefpakket
Kaya v.K.
Heerlijk!

Heerlijke smaken. Ontbijt met een 'bite'.
Proeven is meemaken 🙂

M
Custom pakket
Maaike V.M.
Lekker en voedzaam

Nomly vind ik lekker èn gezond. Fijne combinatie. En het leuke vind ik dat je kunt variëren.

A
Custom pakket
Annelies O.
Nomly

Wat een Verrukkulluk spul is dit.
Vooral met cacao. Het is gewoon feest als ik ontbijt.
Water loopt in de mond.

beste ontbijt sinds tijden!

lekker, voedzaam, vooral met toevoeging van honing en fruit. relaxed dat ik elke maand 4 zakjes door de brievenbus ontvang!

P
Custom pakket
Puck B.
Super!

Choco is heel lekker

GEWELDIG

Wat een overheerlijke smaken. Ik vind ze alle 4 een heerlijke smaak hebben.

Y
Custom pakket
Yvonne v.d.G.
Puur natuur boven het vuur

Wat ben ik blij met dit product. . . Met mijn beperkingen is het een verademing dat ik eindelijk een goede start kan maken met een goed ontbijt. Dank voor jullie kennis en het sorteren van een hoog kwalitatief product.

M
Custom pakket
Margreet F.
Ontbijt met beetje pit

Heerlijke variaties op een traditioneel en gezond ontbijt: havermout 2.0! Maar ik gebruik de smaken ook voor mijn ontbijtcake, pannenkoekjes, etc....
Prima product en gewoon met de post!

J
Proefpakket
Johanna Z.
Top Havermout

Heerlijk om dit in de ochtend, of in de loop van de dag te eten!

Gaat mee op vakantie!

Ik blij dat ik alle mixen bij me had op de camping in Frankrijk! Na 2 dagen stokbrood en croissants miste ik m’n Nomly-ontbijtje al. Voel me daarna veel fijner, de hele dag.