Reviews

Based on 115 reviews
65%
(75)
27%
(31)
4%
(5)
2%
(2)
2%
(2)
I
Normaal pakket
Irene V.
Nomly als bak ingredient

Heerlijk om mee te bakken. Is wel veel duurder dan gewone havermout maar met de mix die er in zit krijg je totaal ander smaken als je havermout vervang met nomly

R
Proefpakket
Rene v.d.V.
proefpakketjes.

Hallo Nomly,

Recentelijk had ik wat proefpakketjes met verschillende smaken gekocht om eens te verkennen wat de producten inhielden en wat verschillende smaken te bieden had en nu...heb ik een luxe probleem en keuze stress...Want ik vind de vier verschillende smaken allemaal erg lekker.
Ik geef toe dat ik wel even moest wennen aan de textuur maar eenmaal gewend...Overheerlijk!!! En met het opvolgen van tips om het ontbijtbordje op te leuken met banaan, rozijnen, gedroogde pruimen, abrikozen en nog veel meer lekkers schotel je jezelf een heel blij makend maaltje voor...

D
Proefpakket
Désirée D.
Erg lekker!

Lekkere combinaties!

P
Normaal pakket
Philip M.
Goed genoeg

Uw producten zijn heerlijke ontbijten. Ga zó door !
Doch het bestellen is nod steeds een heel gedoe. Ik wens geen abonnement en moet bij een bestelling telkens alles opnieuw invullen.
Advies : Maak een account op naam. Ingevuld met mijn regelmatig bestelde producten, zodat ik slechts hoeft te betalen. Lieve groeten, Philip

Lekkere havermout, snel verzonden

Ik las hierover in de Linda en in een opwelling gekocht. Ik had de havermout zo in huis en was goed en sustainable verpakt. Niet geheel onbelangrijk: de smaak is ook heerlijk!

Y
Proefpakket
Yvonne v.d.G.
Met Nomly maak ik een ander blij . . .

Dagelijks geniet ik van het product Nomly . . . ik sta er letterlijk mee op. Omdat ik van dit product zo blij wordt bestel ik zo af en toe voor mijn vrienden een proefpakket. Een onverwachte reactie voor hen die het proefpakket ontvangen. De reacties zijn tot nu toe zeer positief . . . Letterlijk een mond op mond reclame. Kijk en dan hoop ik dat voor de leverancier een vervolg komt. Zo is iedereen blij toch !

R
Proefpakket
Ronald d.V.
Erg smaakvolle toevoeging voor een ontbijt

Erg smaakvol, kleine korreltjes, en diverse smaken in 1 pakketje. We zijn zeker van plan meerdere doosjes na te bestellen.

Kon niet kiezen tussen de smaken. Alle 4 dus besteld. Heerlijk.

I
Normaal pakket
Isabelle V.O.
Super handig en super lekker!

Heel gemakkelijk om ‘s morgens een lekker, voedzaam en gezond ontbijtje te maken. Heel lekkere smaken, moeilijk kiezen 😉

A
Normaal pakket
Anne-Marie
Snelle levering.

Snelle levering van een lekker en gezond product.

Y
Proefpakket
Yanka P.
Heerlijke Havermout

Deze havermoutpap is niet je standaard havermoutpap…
Wat vooral heel lekker is is de crunch die erin zit! De smaken mogen van mij zelfs nog meer naar boven komen.

B
Normaal pakket
Brigitta v.Z.

Normaal pakket

K
Proefpakket
Kaya v.K.
Heerlijk!

Heerlijke smaken. Ontbijt met een 'bite'.
Proeven is meemaken 🙂

M
Normaal pakket
Maaike V.M.
Lekker en voedzaam

Nomly vind ik lekker èn gezond. Fijne combinatie. En het leuke vind ik dat je kunt variëren.

A
Normaal pakket
Annelies O.
Nomly

Wat een Verrukkulluk spul is dit.
Vooral met cacao. Het is gewoon feest als ik ontbijt.
Water loopt in de mond.

beste ontbijt sinds tijden!

lekker, voedzaam, vooral met toevoeging van honing en fruit. relaxed dat ik elke maand 4 zakjes door de brievenbus ontvang!

Super!

Choco is heel lekker

GEWELDIG

Wat een overheerlijke smaken. Ik vind ze alle 4 een heerlijke smaak hebben.

Y
Normaal pakket
Yvonne v.d.G.
Puur natuur boven het vuur

Wat ben ik blij met dit product. . . Met mijn beperkingen is het een verademing dat ik eindelijk een goede start kan maken met een goed ontbijt. Dank voor jullie kennis en het sorteren van een hoog kwalitatief product.

M
Normaal pakket
Margreet F.
Ontbijt met beetje pit

Heerlijke variaties op een traditioneel en gezond ontbijt: havermout 2.0! Maar ik gebruik de smaken ook voor mijn ontbijtcake, pannenkoekjes, etc....
Prima product en gewoon met de post!

J
Proefpakket
Johanna Z.
Top Havermout

Heerlijk om dit in de ochtend, of in de loop van de dag te eten!

J
Normaal pakket
Judith v.F.
Gaat mee op vakantie!

Ik blij dat ik alle mixen bij me had op de camping in Frankrijk! Na 2 dagen stokbrood en croissants miste ik m’n Nomly-ontbijtje al. Voel me daarna veel fijner, de hele dag.

R
Normaal pakket
Robyn A.
Lekkerste havermout!

Voorheen was ik eigenlijk helemaal geen fan van havermout. Maar de havermout van Nomly is zó lekker dat zelfs ik nu met regelmaat havermout eet in de ochtend. De soft smile variant is mijn favoriet; appeltje of blauwe bessen erbij en je kunt voor een paar uur vooruit!

Heerlijk!

Ik had een pakket besteld met alle vier de smaken. Levertijd was vlot, verpakking milieuvriendelijk en paste door de brievenbus. Heb nog niet alle smaken geprobeerd maar de dark en dreamy valt goed in de smaak. Fijne basis voor een goed, voedzaam en snel ontbijt, en er valt genoeg te combineren.

R
Proefpakket
Rosa D.
Blij verrast!

Perfect maatje om alle smaken uit te proberen. Stuk voor stuk hoog op smaak en met een stevige bite. Echt blij verrast! Vooral de Golden Glow is favo. Ik ga zeker weer bestellen!

Scroll naar boven