Producten

Waarom zou ik kiezen voor Nomly in plaats van havermout?

Havermout is een vertrouwd en voedzaam ingrediënt, maar ook een tikkeltje saai. Bovendien krijg je door alleen pure havermout te eten niet veel verschillende voedingsstoffen binnen. De producten van Nomly bevatten al het goede van havermout, maar zijn verrijkt met 30% noten, pitten en zaden voor extra voedingswaarde en smaak. Daardoor zijn ze nutritioneel gezien ‘completer’ dan gewone havermout. En: we hebben de mixen heerlijk op smaak gebracht met yummy specerijen en andere smaakmakers als kokos en cacao! Dat is nog eens lekker wakker worden.

Is Nomly glutenvrij?

Ja! En daar zijn we heel trots op. Nomly draagt het Crossed Grain keurmerk uitgegeven door de AOECS, wat garandeert dat onze producten 100% glutenvrij zijn, zowel qua ingrediënten als qua productieproces.

Waarom zit er kokosbloesemsuiker in jullie producten?

We voegen een klein beetje kokosbloesemsuiker toe voor een lekkere smaak. Dat doen we omdat sommige ingrediënten, zoals cacao en koffie, een tikkeltje bitter zijn. Onze producten bevatten nooit meer dan 5 gram suiker per 100 gram. Dat is inclusief van nature aanwezige suikers uit bijvoorbeeld fruit, maar wist je dat havermout ook ongeveer 1 gram van nature aanwezige suikers bevat? Door de lage hoeveelheid suikers vallen al onze producten in de categorie ‘laag in suiker’. En dragen ze met trots Nutri-Score A.

Wat is de houdbaarheidsdatum?

Onze havermoutmixen zijn na aankoop minimaal 6 maanden houdbaar. Na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum zal de smaak wellicht wat achteruit gaan, maar je hoeft de producten niet meteen weg te gooien. Kijk, ruik en proef!

Hoe bereid ik het product?

Je kunt onze havermoutmixen zowel warm als koud bereiden. Of strooi direct over je yoghurt of kwark! Doordat de havermout in het productieproces is voorgestoomd, kun je de producten namelijk prima ‘rauw’ eten.

Warme pap: per portie: doe 40 g Super Porridge en 160 ml (plantaardig alternatief voor) melk in een pan en breng aan de kook. Laat 2 min. zachtjes koken terwijl je regelmatig roert. Of verwarm 2-3 min. in een kom in de magnetron (800 Watt).

Koude overnight oats: per portie: doe 40 g Super Porridge en 80 ml (plantaardig alternatief voor) melk in een bakje en laat het een nacht in de koelkast weken. Roer de volgende ochtend door.

Geniet zo of voeg nog vers fruit of andere lekkere toppings toe. In je pakket zit een boekje met inspiratie voor verrassende combinaties. En op onze website en op Instagram en Facebook (@nomlyfoods) delen we regelmatig nieuwe ideeën.

Komen er in de toekomst meer varianten Nomly?

Als het aan ons ligt wel! Heb je ideeën? Laat het ons weten! Dat kan via Instagram of Facebook (@nomlyfoods) of stuur een mail naar hallo@nomly.nl.

Ik ben niet tevreden. Wat nu?

We doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Als de producten je niet bevallen, stuur ons dan een mail. Dan gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Bestellen

Waarom zou ik voor een abonnement kiezen?

Zo ontvang je altijd (ja, áltijd!) 10% korting. Wij zorgen ervoor dat er elke 2, 4 of 6 weken een nieuw pakket in je brievenbus zit. Wel zo handig!

Ik wil niet meteen een abonnement afsluiten. Wat nu?

Dat snappen we helemaal. Daarom kun je ook gewoon een eenmalige bestelling plaatsen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, Klarna (achteraf betalen), SOFORT Banking, Bancontact en Belfius Direct Net.

Wanneer betaal ik?

Bij een eenmalige bestelling of de eerste bestelling van een abonnement betaal je direct bij het plaatsen van je bestelling. Bij de vervolgleveringen van een abonnement wordt het bedrag een aantal dagen voor de levering van je rekening afgeschreven. We houden je hiervan per mail op de hoogte.

Mijn abonnement sluit niet meer aan op mijn behoeften. Wat nu?

Dat kan natuurlijk. Gelukkig kun je bij ons op elk moment je abonnement wijzigen. Wissel bijvoorbeeld eens af met andere smaken of las een korte pauze in als je op vakantie gaat. Heel gemakkelijk vanuit je account.

Houd wel rekening met de datum waarop je abonnement zich vernieuwt. Afhankelijk van de frequentie die jij hebt gekozen wordt het abonnement 2, 4 of 6 weken nadat de vorige betaling is voldaan vernieuwd. Wanneer je zorgt dat je uiterlijk om 23:59 uur op de dag vóór de vernieuwdatum de wijzigingen doet, dan kunnen we dit nog meenemen in je volgende levering.

Kan ik Nomly ook cadeau geven?

Jazeker! Een pakket Nomly is een leuk en origineel cadeau. Wil je het direct bij de gelukkige laten thuisbezorgen? Vul dan bij het bezorgadres het adres van de ontvanger in. Of laat het pakket bij je thuis bezorgen zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Levering

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur bestelt, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Meestal heb je ‘m dan de volgende dag al in huis. Maar we hopen op je begrip als dat net niet lukt.

Hoe wordt het pakket geleverd?

We verpakken onze producten in een brievenbusdoos, tenzij je meer dan 4 zakken bestelt. Je hoeft dus niet thuis te zijn als we bij je bezorgen. Je pakket wacht geduldig op je in de brievenbus of op de deurmat.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland: € 2,99 (vanaf € 20,- gratis)
Voor België: € 4,99 (vanaf € 40,- gratis)

Over Nomly

Wat is Nomly?

Nomly is een jong Nederlands ontbijtmerk. Niet zomaar een ontbijtmerk, maar één met een missie! Nomly wil iedereen laten genieten van een ontbijt dat lekker én gezond is. Hoe? Door voedzame producten te creëren die tegelijkertijd superyummy zijn.

Door wie is Nomly opgericht?

Nomly is in 2020 opgericht door de Nederlandse onderneemster Sophie. Daarvoor werkte ze als Brand Manager voor een grote supermarktketen. Het viel haar destijds op dat veel ontbijtproducten weinig voedingsstoffen en veel suiker bevatten. Dat frustreerde haar en ze voelde de drang iets te veranderen. Ze besloot zelf aan de slag te gaan met het creëren van ontbijtproducten die lekker én voedzaam zijn.

Kan ik Nomly ook in de winkel kopen?

Nomly is op dit moment alleen online te koop.

Scroll naar boven