Overnight oats aardbei kokos

Overnight oats met aardbei en kokos

Havermout met zomerkoninkjes en kokos: simpel én lekker

Havermout, aardbeien, kokos en een hint van vanille, kaneel en kardemom: daar kunnen we je vast voor wakker maken! Het klinkt indrukwekkend, maar écht: deze overnight oats met aardbei en kokos maak je met maar 3 ingrediënten!

Je bereidt de havermout koud: heerlijk voor op een warme zomerochtend. En helemaal fijn: het ontbijt staat binnen 5 minuten op tafel. Want in onze Soft Start havermoutmix hebben wij al een vleugje kokos, vanille, kaneel en kardemom gestopt, zodat jij alleen nog kokosdrink, aardbeien en eventueel kokossnippers hoeft toe te voegen. Dat is nog eens simpel, toch?

Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij
5 min. bereiden, 4 uur wachten

Ingrediënten voor overnight oats met aardbei en kokos

Zo maak je het

Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!

  1. Verdeel de havermoutmix over twee afsluitbare bakjes en voeg per bakje 100 ml kokosdrink toe.
  2. Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Roer de volgende ochtend nog een keer door en versier met ontkroonde, in partjes gesneden aardbeien. Voeg optioneel kokossnippers toe (die je in een paar minuten goudbruin roostert in een koekenpan of in de oven op 150 °C. Let op: blijf erbij want ze verbranden snel!). Enjoy!

Vond je deze overnight oats met aardbei en kokos lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens overnight oats met banaan en sinaasappel of baked oats met banaan en kaneel.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor overnight oats met aardbei en kokos? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.