Havermout pindakaas banaan

Havermout met pindakaas en banaan

Een gouden combi, deze havermout met pindakaas

Op zoek naar een simpel ontbijtje dat sowieso een succesnummer is bij de kids? Maak deze havermout met pindakaas en banaan. Dat is super easy met Nomly’s Soft Start havermoutmix. Die hebben wij namelijk al op smaak gebracht met een vleugje kokos en vanille. En het fijne is: de mix zit ook nog eens boordevol nutriënten, want we hebben er noten, pitten en zaden aan toegevoegd. Jij voegt alleen nog haverdrink toe, laat eventjes koken en versiert de pap met plakjes banaan en 100% pindakaas. Wedden dat je hier punten mee gaat scoren?

Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij
5 min. bereiden

Ingrediënten voor havermout met pindakaas en banaan

Zo maak je het

  1. Doe de havermoutmix samen met de haverdrink in een pan en breng aan de kook. Laat 2 minuten zachtjes koken terwijl je regelmatig roert. Mocht je de pap te dik vinden, dan kun je altijd meer haverdrink toevoegen. Giet in 2 kommetjes.
  2. Snijd de banaan in plakjes en verdeel over de 2 kommetjes.
  3. Besprenkel allebei de kommetjes met 1 el pindakaas. Garneer eventueel met kokosrasp. En die halve aardbei: die is gewoon voor de gezelligheid. Enjoy!

Vond je deze havermout met pindakaas en banaan lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens choco overnight oats met aardbei en hazelnoot of makkelijke havermout voor elke dag.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor havermout met pindakaas en banaan? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.

Scroll naar boven