Havermout zakjes

Nomly: havermout in zakjes in 4 smaken

Kant-en-klare havermout in zakjes

Ontdek het gemak van Nomly’s havermout in zakjes. Daarmee maak je in een handomdraai een lekker én voedzaam ontbijt. Wat dacht je van havermout met kaneel, amandel en kokos? Of houd je meer van cacao, hazelnoot en vanille? Kies zelf je smaken op nomly.nl.

Havermout in zakjes: lekker, voedzaam én simpel

Je kunt natuurlijk je eigen havermoutpap maken. Maar wij begrijpen heel goed dat je hier niet elke ochtend de inspiratie, tijd en energie voor hebt. Daar hebben we bij Nomly iets op bedacht. Met onze havermoutmixen in zakjes in 4 lekkere smaken hoef jij alleen nog (een plantaardig alternatief voor) melk toe te voegen en 2 minuutjes te laten koken in de pan of magnetron. Je kunt de havermout ook laten weken (overnight oats) of direct over je yoghurt strooien. Onze uitgebalanceerde recepturen zitten boordevol nutriënten en bevatten 30% noten, pitten en zaden. Zo kun je erop vertrouwen dat jij je lichaam écht voedt.

Onze 4 smaken

Nomly is verkrijgbaar in 4 lekkere smaken:

  • Sweet Smile: met kaneel, amandel en kokos.
  • Dark ‘n Dreamy: met cacao, hazelnoot en vanille.
  • Morning Miracle: met koffie, hazelnoot en amandel.
  • Berry Blossom: met framboos, amandel en kokos.

Benieuwd naar de verschillende smaken en voedingswaarden? Bekijk ze hier.

Is Nomly havermout gezond?

Met de havermoutmixen van Nomly kun je erop vertrouwen dat jij je lichaam écht voedt. Nomly bevat al het goede van havermout en is bovendien verrijkt met 30% noten, pitten en zaden voor extra voedingswaarde. Alle mixen zijn rijk aan omega 3-vetzuren, rijk aan vezels en een bron van eiwitten. En altijd laag in suiker. Daarnaast zijn de mixen 100% plantaardig en biologisch. Goed voor jou, de dieren en de planeet.

Waar kan ik Nomly havermout kopen?

De zakjes havermout van Nomly zijn te koop op nomly.nl en worden gemakkelijk bij je thuisbezorgd.

Ontdek Nomly’s havermout in zakjes

Wil je ontdekken of de havermoutmixen van Nomly wat voor jou zijn? Bestel nu en ontdek onze 4 smaken.