Havermout met bosvruchten: simpel én lekker
Deze overnight oats met blauwe bessen en aardbei zijn een ideaal ontbijt voor doordeweeks. Overnight oats kun je namelijk vast de avond tevoren voorbereiden. De volgende ochtend ben je zó klaar. Voor dit recept gebruik je Nomly’s Soft Start havermoutmix: die hebben wij al volgestopt met 30% noten, pitten en zaden en heerlijk op smaak gebracht met een vleugje kokos en vanille. Zo zet jij heel gemakkelijk een lekker én voedzaam ontbijt op tafel.
Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij
5 min. bereiden, 4 uur wachten
Ingrediënten voor overnight oats met blauwe bessen en aardbei
- 100 g Nomly Soft Start havermoutmix
- 200 ml kokosdrink (ongezoet)
- 100 g blauwe bessen
- 100 g aardbeien
- 2 el 100% pindakaas
- Optioneel als topping: een paar gehakte hazelnoten
Zo maak je het
Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!
- Verdeel de havermoutmix over twee afsluitbare bakjes en voeg per bakje 100 ml kokosdrink toe.
- Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
- Roer de volgende ochtend nog een keer door en versier met blauwe bessen en ontkroonde, in partjes gesneden aardbeien. ‘Drizzle’ de pindakaas erover. Maak optioneel af met een paar gehakte hazelnoten. Enjoy!
Vond je deze overnight oats met blauwe bessen en aardbei lekker?
En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens overnight oats met banaan en sinaasappel of chocolade baked oats.
Sharing is caring
Ga jij aan de slag met dit recept voor overnight oats met blauwe bessen en aardbei? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.