Vegan havermoutkoekjes

Vegan havermoutkoekjes

Breakfast cookies met havermout

Deze vegan havermoutkoekjes maak je supersnel met maar 3 ingrediënten! Ze zijn heerlijk als verantwoord tussendoortje, maar doen het ook perfect als ontbijtje voor onderweg. Naast vegan zijn ze 100% glutenvrij.

Ontbijt of tussendoortje
Voor ca. 10 koekjes
10 min. bereiden, 25 min. oventijd

Ingrediënten voor vegan havermoutkoekjes

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed tot een soepel deeg.
  3. Verdeel het deeg in 10 bolletjes en leg ze op de bakplaat.
  4. Druk ze een beetje plat tot de vorm van een koekje.
  5. Bak in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Enjoy!

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5. Aantal stemmen: 0

Vond je deze vegan havermoutkoekjes lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens chocolade bananenbrood of tiramisu overnight oats.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor vegan havermoutkoekjes? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.

Laat een reactie achter