Choco overnight oats aardbei hazelnoot

Choco overnight oats met aardbei en hazelnoot

Havermout met cacao en rood fruit: simpel én lekker

Chocolade en aardbei: het blijft een gouden combinatie. Niet alleen voor een toetje, maar ook als ontbijt! Deze choco overnight oats met aardbei en hazelnoot bereid je koud. En helemaal fijn: het ontbijt staat binnen 5 minuten op tafel. Wil je eens variëren? Met frambozen, bramen of kersen is dit ontbijt ook heerlijk!

Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij, glutenvrij
5 min. bereiden, 4 uur wachten

Ingrediënten voor choco overnight oats met aardbei en hazelnoot

Zo maak je het

Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!

  1. Verdeel de havermoutmix over twee afsluitbare bakjes en voeg per bakje 80 ml amandeldrink toe.
  2. Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Roer de volgende ochtend nog een keer door en versier met ontkroonde, in partjes gesneden aardbeien en gehakte hazelnoten (tip: rooster ze 15 minuten in de oven op 150 °C). Enjoy!

Vond je deze choco overnight oats met aardbei en hazelnoot lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens makkelijke havermout met framboos of overnight oats met banaan en sinaasappel.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor choco overnight oats met aardbei en hazelnoot? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.