Overnight oats appel pindakaas

Romige overnight oats met appel en pindakaas

Altijd goed: deze simpele en voedzame oats

Zó simpel en zó lekker: deze romige overnight oats met appel en pindakaas. En een ideaal ontbijt voor drukke, doordeweekse dagen, want je bereidt het ’s avonds vast voor. Het zit boordevol vezels, eiwitten en gezonde vetten: alles wat je nodig hebt voor een energieke start van je dag.

Ontbijt
Voor 1 persoon
Glutenvrij
5 min. bereiden

Ingrediënten voor romige overnight oats met appel en pindakaas

* Voor een 100% glutenvrij resultaat gebruik je glutenvrije haverdrink
** Ontbijt je liever vegan? Gebruik dan een plantaardig alternatief voor de Griekse yoghurt

Zo maak je het

Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!

  1. Doe de Super Havermout in een afsluitbaar bakje en voeg de haverdrink en Griekse yoghurt toe.
  2. Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Versier de volgende ochtend met in stukjes gesneden appel en pindakaas. Enjoy!

Vond je deze romige overnight oats met appel en pindakaas lekker?

En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens tiramisu overnight oats of choco overnight oats met aardbei en hazelnoot.

Sharing is caring

Ga jij aan de slag met dit recept voor romige overnight oats met appel en pindakaas? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.

Laat een reactie achter