Havermout met cacao en rood fruit: simpel én lekker
Chocolade en aardbei: het blijft een gouden combinatie. Niet alleen voor een toetje, maar ook als ontbijt! Deze choco overnight oats met aardbei en hazelnoot bereid je koud: heerlijk voor op een warme zomerochtend. En helemaal fijn: het ontbijt staat binnen 5 minuten op tafel. Want met onze Dark ’n Dreamy havermoutmix met cacao, hazelnoot en vanille als basis hoef jij alleen nog haverdrink, aardbeien en wat gehakte hazelnootjes toe te voegen.
In dit recept gebruiken we aardbeien, maar probeer ook eens ander rood fruit, zoals frambozen, bramen of kersen. Of kies voor een mix van zomerfruit. Dat is fijn voor de afwisseling, en minstens zo lekker in dit recept!
Ontbijt
Voor 2 personen
Vegan, lactosevrij
5 min. bereiden, 4 uur wachten
Ingrediënten voor choco overnight oats met aardbei en hazelnoot
- 100 g Nomly Dark ’n Dreamy havermoutmix
- 200 ml haverdrink (ongezoet)
- 150 g aardbeien
- Een klein handje hazelnoten
Zo maak je het
Let op: stap 1 en 2 bereid je alvast de avond tevoren voor!
- Verdeel de havermoutmix over twee afsluitbare bakjes en voeg per bakje 100 ml haverdrink toe.
- Roer door en zet afgedekt minimaal 4 uur in de koelkast.
- Roer de volgende ochtend nog een keer door en versier met ontkroonde, in partjes gesneden aardbeien en gehakte hazelnoten (tip: rooster ze 15 minuten in de oven op 150 °C). Enjoy!
Vond je deze choco overnight oats met aardbei en hazelnoot lekker?
En ontdek je graag meer makkelijke recepten? Probeer ook eens makkelijke havermout met framboos of overnight oats met banaan en sinaasappel.
Sharing is caring
Ga jij aan de slag met dit recept voor choco overnight oats met aardbei en hazelnoot? We genieten graag met je mee. Deel je creatie op Instagram of Facebook met de hashtag #nomlyfoods of tag ons (@nomlyfoods) in je bericht.